tripletex

Integrasjon Tripletex

finsit er sømløst integrert med Tripletex for å omdanne økonomiske data til  visuelle og enkle å forstå rapporter og prognoser. 

Tripletex er et komplett, skybasert økonomisystem bygget opp av ulike moduler som kan settes sammen etter behov.   Tripletex ønsker å skape et papirløst kontor der brukere kan jobbe hvor de vil og når de vil.

  • Skybasert løsning
  • Alltid tilgjengelig
  • Enkel og brukervennlig

finsit & Tripletex

tripletex

kvalitetssikrede tall

Bruk finsit på kundemøtet og ta utgangspunkt i overordnet bilde som kunden forstår, og gå deretter ned i detaljene. Transparente tall øker tillit til rådgiveren. 

Prøv gratis
tripletex

sømløs integrasjon

Med integrasjonen med Tripletex kommer du raskt i gang og sikrer synkroniserte data mellom de to systemene til enhver tid.

Prøv gratis
ttripletex

rådgivningsverktøy

økonomisk informasjon til styret, ledelsen og andre i organisasjonen presentert i et format som er lett å forstå og som kan produseres med ett tastetrykk.

Prøv gratis

Regnskapstall levert på høyeste nivå

Tripletex er et stabilt og kostnadseffektivt skybasert regnskapsprogram som kan levere kvalitetssikre tall til finsit til å produsere stilige rapporter som er enkle å presentere for finansielle interessenter i selskapet. Tripletex og finsit gir sammen kraftige løsninger for å skape bedre forretningsmessige resultater. Smart deling av data setter deg og din bedrift i posisjon til å ta bedre avgjørelser og spare både tid og penger. 

Man kan lage enkle og oversiktlige resultatrapporter og grafiske presentasjoner over utvikling i nøkkeltall og resultat, som er lette å forstå, også for ikke-økonomer.